42

Fülemüle Éneke 1.fejezet

Posted by Wedó on hétfő, november 09, 2009


A Fülemüle éneke

  1. A menyország

A szobát bezengte kedvenc dalom. A mobilom rezgett az íróasztalon, a faliórám monoton kattogással verte az ütemet. A fehér falaimon a poszterek, csendben nézték, amint leesik a telefon az asztalról. Odakint a Nap első sugarai már átverekedték magukat a dombokon.

Éppen álmaim pasijával, játékosan gurultunk egy mezőn, amikor a vállamba éles fájdalom nyilallt. Kinyitottam a szemem, és a szőke hercegem helyén egy székláb vigyorgott rám. A takaróm a lábamra tekeredett, a lepedő sarkát a kezemben szorongattam. A mobil, a földön visított. Elengedtem a lepedőm, és felszabadult kezemmel a lábamra csavarodott takaróval szenvedtem. Mikor kiszabadultam a fogságából, kikapcsoltam az idegesítő csörgést, és megcéloztam a fürdőszobát. Megmostam a fogam, és hideg vizet locsoltam a tarkómra, hogy kicsit felébredjek. Visszabandukoltam a szobámba, és egy hatalmas dilemmával kellett megbirkóznom. Mit vegyek fel?

Ha, a sárga fölsőm veszem fel, akkor viszont választanom kell egy másik gatyát, a fekete helyett. De, ha marad a fekete nadrág, akkor inkább kék vagy fekete felsőt kéne felvennem. Bár, lehet, hogy fehérben kéne lennem… A lila viszont divatosabb, mint a fehér. Ha a lila-fehér felsőmet veszem fel, akkor másik nadrágot kell keresnem, mert nem néz ki jól a fekete.

Egy jó öt perc gondolkodás után, felvettem egy lila hosszú ujjút, és egy csőfarmert. A konyhába menet belepillantottam a tükörbe. Azt hittem dobok egy hátast. A szemem alatt sötét karikák éktelenkedtek. Te jó ég! Így hogy megyek suliba? Jeget, jeget!

Bevágtattam a konyhába, és a fagyasztóhoz léptem. Kivágtam az ajtaját, belekukkantottam a jégkockatartóba. Üres… Szuper! Pár perc gondolkodás után, nekiálltam körömmel kapirgálni a fagyasztó oldalát. Az odafagyott jégréteget próbáltam leszedni. Ó, a francba a körmeim!

Mire sikerült kikapirgálni egy kisebb zacskónyi jégmorzsát, a körmeim gyalázatosan festettek. A zacskó száját bekötöttem, és a szemem alatti karikákhoz nyomtam. A hideg csípte a bőrömet, de tűrtem, ha úgy keltem, mint egy boszorkány, viseljem a következményeket.

Uhh, de ez nagyon hideg! - siránkoztam magamban. Nem véletlen, hogy azt mondják, a szépségért meg kell szenvedni. Remélem, legalább halványítja a lila foltokat. Öt perc után az arcizmaim, és az ujjaim elzsibbadtak, a jégtől. A fene fog tovább ezzel szórakozni! – gondoltam magamban, és kivágtam a kukába a jeges zacskót. Lemostam az arcomat, megtöröltem, majd felraktam egy réteg alapozót. Valahogy ki kell küszöbölni a hibát, és a természetes módszer annyira nem vált be. Lefagyasztottam a fél arcom a semmiért… Csúcs.

Ha már így benne vagyok úgy is a sminkelésben, feldobtam egy spirált és egy vékony réteg csillámot. Szolid, picit csillogós, ajakszínű rúzst kentem a számra, majd a fésű után kutakodtam. Alaposan végigszántottam kusza tincseimen, a tarkómon megbúvó csomókat fájdalmasan távolítottam el. Nem szerettem kora reggel fésülködni. A csomófésülés, nem a kedvenc teendőim közé tartozik. Nem vagyok mazochista, nem áll szándékomban magamnak fájdalmat okozni, de az összegabalyodott tincseket, csak ilyen módon lehet eltávolítani.

Sajnos a jégkockás magánszám miatt, nincs időm reggelizni. Felkaptam a farmerdzsekimet és így vágtattam le a lépcsőn. Felkaptam a táskám és nekiindultam az utcának. Emlékszem annak idején, nagyon féltem egyedül jönni, menni. Mindenféle mumusokat, és kísérteteket képzeltem a sarkokra. Már nem emlékszem mindnek a nevére, de ezek voltak tulajdonképpen az útjelzőim. A Szürke boszorkány után jött az Egyszemű Alfréd. A beton sarkon áll a Cukrász zombi. Valószínűleg túl sok sci-fit néztem kiskoromban. Ma is vonz a misztikus világ. Szeretek ilyesmiről olvasni, filmet nézni. Annyira jó néha kilépni a megszokott életemből és kicsit átugrani a könyvek birodalmába. Ahol minden megtörténhet, határ a csillagos ég. Sosem tudom, mi fog történni, nem olyan kiszámítható, mint a szappanoperák a TV-ben. Van benne egy izgalmas és egy ijesztő réteg. De az ijesztő is izgalmas, és az izgalmas is ijesztő. Az ijesztőnél a felfokozódott adrenalin szint teszi izgalmassá, az izgalmas néha ijesztő. Maga az izgalom elég tág fogalom, lehet pozitív, illetve negatív. A negatív izgalom, lehet a félelemmel egyenlő is. A pozitív izgalom, mikor várod mi fog történni, tippelsz az elején, hogy mi lesz a vége. Aztán mikor kiolvastad, elgondolkozol a tippen, és ha nem olyan jó a történet, akkor helyes, ha tényleg sok benne a csavar, akkor nem feltétlen találod el.

Ilyen gondolatokkal szeltem az utcát. A Nap halvány fénye megvilágította a járdát előttem. Az olajfákon ezer meg ezer bogyó csüngött. Lassan itt a szüret ideje, le kell szedni az érett termést. Az egyik feléből Oliva olaj készül, a másik felét elrakjuk, később pizzára, vagy kenyérbe belesütni.

Tizenöt perc alatt elértem a vasúti állomást. Kimentem a kettes vágányra és szemléltem a körülöttem élőket. Például van egy nő velem sréan szemben, kiugró arccsont, közepes termet. Annyira bögyös, hogy egy galamb simán odafészkelhetne, és úgy áll terpeszben, mint aki mindjárt bepisil. Mellettem egy festett hajú csajszi áll. Nagyon a figyelemfelkeltésre ment, legalábbis a haja erre utal. A lila és piros csíkok, nem hinném, hogy a környezetbe olvadást szolgálják. Egyébként sem túl esztétikus látvány volt, a sminkje elmaszatolva, a nadrágján üdítőfoltok. Gyönyörű…

A peron túloldalán egy helyes pasi szemlélte az embereket. Rejtélyes okokból néha el-elmosolyodott. Mikor a tekintetünk találkozott rám kacsintott, majd elfordította arcát. Elmosolyodtam, ez nagyon cuki volt. Kerestem a szemkontaktust, de nem nézett többet felém. Közben közénk került a vonat, nagy fehér alakja teljesen eltüntette előlem a fiút. Mindenki elkezdett mozgolódni, készültek a felszállásra. Hétfő van, tehát körülbelül ezren lesznek. Szuper…

Ámbár, ha jobban belegondolok ez nem is olyan rossz. Sok az ember, sok a helyes pasi. Ismerkedési lehetőség, apró flörtök. Csupa izgi. Nem vagyok egy cafka, nem szoktam minden szembe jövő fiúval lefeküdni, de szívesen kötök ismeretségeket. Szokták mondani, hogy közvetlen vagyok. Szerintem ez teljesen igaz. Bárkivel, bármiről el tudok beszélgetni, bárhol. Ez a jó Olaszországban. Nincsenek határok, nincsenek korlátok. Teljes szabadság. Nagyapám mesélte, még kiskoromban, hogy Finnországból költöztek ide a nagymamámmal. Nem bírták a hideget. Annyira kedvesek voltak velük a helyiek, hogy végleg ide telepedtek. A nagyinak akkora szája van, mint a bécsi kapu, szóval hamar beilleszkedett a zajos, hangos, nagybetűs OLASZORSZÁG-ba. A papának több idő kellett, mire megszoktak ezt az életet. Sokkal lassabban zajlik, mint Észak-Európában. Te jó ég, ha mindenki pörögne itt a tűző Napon, szerintem agyvérzést kapnánk. De legalább egy jó kis Napszúrást. Szóval, neki több idő kellett, mire sikerült felvennie az itteni ritmust.

Anyám a nagyira ütött, nagy száj, közvetlenség, és mindenekfelett csupa szív. A szeretet és a kedvesség sugárzik belőle. Igaz nemrég megcsappant ez a kisugárzás, mikor apámmal elváltak. Körülbelül két évvel ezelőtt történt, hogy anyám azt hitte megcsalja apa. Volt itt nagy ramazúri, meg anyu bevetette csodálatos szimatát. Tisztára olyan volt, mint a nyomozók. Még egy nagyítót is beszerzett. Nézegette apa ingét, van-e rajta idegen női hajszál. Próbálta kikérdezni a munkatársait, láttak-e valami szokatlant. Anyu nem a diszkrécióról híres, és nem is a csöndességéről. Az eredetileg titkos megfigyelő expedíciója, az elején elbukott. A portással nem kis balhéba keveredett, óriási szópárbaj keletkezett, körülbelül két másodperc alatt. Apa persze rögtön rájött, hogy anyát mi szél hozta erre. Megbeszélték a dolgot. Na, jó azt hiszem kicsit, másképp kéne fogalmaznom, habár azt a beszélgetést csak apa kedvenc öltönye, anya legjobb táskája, és egy akvárium, a benne lakó aranyhallal nem élte túl. Szegény Guszti. Az az én aranyhalam volt. Bár annyira nem bánom, különben sosem kaptam volna meg az én kis drágámat, Beppét. Beppe a kutyusom, még nagyon picike, de nő az én szentem. Egy beagle fajtájú kutyus, és nagyon édes. Bár anyu már elküldte párszor, melegebb éghajlatra, mert megrágott néhány ruhadarabot. Zokni, táska, póló nem probléma, Beppe kutyus megrágja!

Közben a vonat nyikorogva lefékezett, mint a Harry Potterben, fehér füst szállt a kerekek felől. Szerencsére ezen a vonalon nem járnak, halálfalók, meg Griff madarak, és egyéb misztikus lények. Nyugodt szívvel szálltam fel, a nagy tömeggel. Hétfő révén tényleg sokan voltak a járművön. Szerencsém volt, egy emeletes vonatot sikerült kifognom, több ülőhely, több állóhely…

Besoroltam egy pufók néni mögé, aki az emeltre tartott. Sajnos az ilyen lépcsőket szűkecskére építették, és a néninek elég problémás a felmászás. Kíváncsi lennék, mi jár a fejében? Lépcső….Lépcső….Lépcső….

Az éles sípolás majdnem beszakította a dobhártyám. Az ajtók záródtak, a sípolás elhalt. Helyette a vaskerekek felmordultak, és elindult a szerelvény. A kerekek unalmas, monoton hangon kattogtak a síneken.

A másodperc negyedébe telt felmérnem a helyzetet. Egy vad, fekete bőrű bevándorló megunta a várakozást, hogy feljussunk az emeletre. Egy erőset lökött az előtte álló férfin, mire az dominóban az előtte álló férfin lökött. Sajnos én következtem. Felmértem a helyzetet, de már semmit nem tehettem. A képem a pufi néni hátsó fertályában landolt. Ezután jött a gumilabda effektus. Az arcom visszacsapódott, és hátrafelé kezdtem zuhanni. Az első ütéstől még szédültem, és kába is voltam. Mintha fél deka kokót szipkáztam volna. Csak zuhantam és zuhantam. Úgy éreztem magam, mint a pillecukor. Könnyű voltam, akár a vatta. Némán vártam, hogy a fejem csöndes koppanással, padlót ér s végre vége lenne a zuhanásnak. Már szinte éreztem is, amikor becsapódok, éles fájdalom nyilall a koponyám hátsó részébe. Ki tudja, lehet, hogy betörik a fejem. Vagy legalább egy kiadós agyrázkódásom lesz.

Mi van már? Miért nem érzem a hideg padlót? Miért nem koppan a fejem? Na, most mi van?

Két erős kar szorított magához. Meghalok! Én most meghalok! Elvisznek a marslakók! Elkaptak! A szó mindkét értelmében. Szerencsére nem lesz agyalapi törésem, de az elkövetkezendő pár évtizedet kis, zöld emberkékkel kell töltenem, akik ragadnak, mint rágógumi, és idegesítő nyelven hadarnak.

– Hahó! Kislány, nyisd ki a szemed! – egy angyal szólt hozzám, tuti fix. Ilyen hangja csak az angyaloknak van. Egy kellemes, lágy férfihang szólított fel az ébredésre. De olyan kényelmes itt! Te jó ég, ha Palmirának elmesélem, hogy egy angyal kezében töltöttem kb. öt percet, a vonatútból.

Ha felébredek, esküszöm, nem hallgatok több Menyország touristot.

Az összeragadt szempilláim próbáltam szétválogatni, és kinyitni a szemem. Csodák csodájára, elsőre sikerült. Mondom, tuti a menyben vagyok.

– Áh, végre! Csipkerózsika ismét köztünk! – könnyebbült meg a férfi. Hát a hangja szebb volt, mint ahogy kinézett. Raszta haj, barnás zöld szemek. Vászonnadrág, póló összeállítás. Mikor kicsit már magamhoz tértem, feleltem a férfinak

– A csókot, ha lehet, kihagynám. – mosolyogtam. Tulajdonképpen bunkó voltam, de a pasi is mosolygott, tehát nem vette a szívére. – Köszönöm! – mondtam miután az agyam is utolért, és kikászálódtam az eddig oltalmat nyújtó karok közül.

– Szóra sem érdemes. – mondta a férfi, aztán halkan a fülembe suttogott….




Hát itt van, megérkezett! Az első fejezet... Kíváncsi vagyok a reakciókra, komikra! És tényleg írjatok! Folytassam-e egyeltalán? Ha nem akkor még lehet sztornózni az egészet!
Óhajokat-sóhajokat szívesen halgatok. Itt tágabb terem van. Tehát, kommentre fel! Irány megjegyzést írni!
Köszi, puszi: Wedó


42 Comments


Szia!

Én vagyok az első *boldog fej.

Fogalmam sincs eddig miért nem kaptál egyetlen megjegyzést sem mert ez iszonyatosan jó.. eszméletlen..
Hiszed vagy nem én végig nevetve olvastam el..Ez a csaj tök dilis,de pont ez a jó benne..És a hapsi.. =)

Mindenképpen folytasd! Eszedbe ne jusson ne folytatni! =P Nagyon-nagyon jó!

Esküszöm nagyon tetszik!! :D

Várom a következő fejezetet!

Puszil:Bella1213


Ui.: Arra gondoltam,hogy felraknám ezt az oldaladat is mindkét oldalamra..mit szólsz? :D
Egy kis reklám =P


Hali Bella1213!
Jó azt hallani, hogy tetszik. Tudom uncsi szöveg de így tudom kifejezni magam.
Örülök, hogy mosolyt csalt az arcodra, Lisa gondolkodási módja. :) Ettől én is happy vagyok!

Nyugodtan rakd fel, ha tényleg tetszik nekem nincs kifogásom ellene. Mongyuk azért örülök, hogy szóltál, mégis tudom hova kerül a címe...
Láttam már az oldid, írtam is komit ahhoz a storyhoz, amit nemrég fejeztél be.

Pussz: Wedó


szia

itt is itt vagyok, nem szabadulsz meg tőlem egy könnyen :D
ha már az előző történet is tetszett, gondoltam ezt is elolvasom.. és hát nem csalódtam, sőt... nagyon tetszett!
amikor az izgaolmról magyarázolt, legalább olyan volt, mintha magamat hallottam volna :D
aztán amikor a lila-piros csíkos hajú csajról volt szó, majdnem magamra ismertem, de csak majdnem ( nekem lila-szőke a hajam)
na mindegy, a lényeg, h nagyon tetszett, remélem sűrűn raksz fel új részeket, és jó hosszúakat!!!!
Puszi: Sunny


hát ez.. :D:D
haláli eszméletlen nagyszerű tyűha
végig nevettem az egészet
marslakó XD meg az elemzései a nőkről a pályaudvaron meg az egész
nagyon huu..én is bírom nagyon Lisa gondolkodási modját és FOLYTASD ÁM !!!legyenek még ilyen szép perceink amikor nincs külvilág csak ez a történet és az ezzel járó vidámság

bocsi , hogy ilyen hülyén mondtam el én is megkergültem XD
várom a folytit
pussz


Szia Sunny!
Nem probléma, szeretem ha a nyakamon lihegsz! :D
Örülök, h nem kellett csalódnod. Igen...Tulajdonképpen a saját gondolkodásmódom is benne van, de nagyobb teret kapott Lisa mint ami nekem van. De jó, hogy egy rugóra jár az agyatok, így legalább rajtam kívül valaki érteni fogja.
Hát, figyeled milyen lelki szemeim vannak... Szinte látom magam előtt az arcod. XD (lebuktál, a hajad színe már megvan)
A lila szőke azért normálisabb, mintha egy vödör lila-piros festékkel öntötték volna fejen...
Hát ez tulajdonképpen egy amolyan próbaszerűség volt, van-e valaki, aki vevő a storyra... Persze a kövi több lesz, csak az idő még elkészül. És csinom közben a Sunriset is, meg tanulok is... (kicsit húzós de megoldom vhogy.)
Köszönöm a komit!



Szija Linda!
Örülök, h itt is látlak! Én is mosolyogva olvastam végig a komidat! Hihetetlen boldogság, h a másiknak szép perceket szereztem. (Tiszta endorfin termelő ez a blogolás... endorfin=örömhormon)
Kicsit dilis, kicsit édes, kicsit kerge Lisa is, de alapjában véve kedves karakter. Ha Lisa gondolkodását bírod, valószeg az enyémet is, mert rengeteg közös vonásunk van ám...
Igenis, parancsnok! Folytatás szerkesztés alatt! = Írom, írom

Nem probléma, megértettem a lényeget asszem. És nagy öröm olvasni, amikor nem igazán tudsz egy értelmes mondatot leírni, mert a story hatása alatt állsz. (tökéletes agyhalál XD)


Köszönöm a kommmmikat: Wedó


Szia!
Kérés teljesítve. :D
Előtte már mindent elmondtak, tényleg nagyon klassz.
Puszka : Linsy


Hi Linsy!
Köszke, h megnézted! :D
Pussy Wedó


Szia!

Írtál a csetembe, hogy véleményezzem a történetedet. Az első fejezetből még nem tudtunk meg túl sokat, de ez így is van rendjén, viszont jól fogalmazol :))

Szóval, kíváncsian várom a folytatást, hogy mit hozol ki a történetből :)


Halíí
itt vagyok ahogy érted...mindent leírtak elötem..és perszehogy folytatsd...Lisa-ban magamat véltem felismerni,én is hasonlóan gondolkodok..és olvasni fogom a folytatást,már várom
majd én is kiraklak a blogra

puszíí


hy!
tetszik az oldalad, várom a történet folytatását!
Lucar


Szija!
Nos, hát elolvastam. Nagyon tetszik. Nagyon érdekes. Várom a folytatást.:D
Puszi: Toti


Jah, ugye nem baj, ha berakom a kedvenc oldalaim közé?:D:)


:D örülök , hogy örülsz
még , hogy én milyen happy voltam mikor olvastam :) nevettem meg nevettem ja meg nevettem
hát igen nagyon bírlak akkor XD különben nekem is vannak Lisa féle vonásaim ha érted mire akarok kilyukadni :)
várom a folytit aztán majd irok hozzá komit ha össze tudok majd egyáltalán rakni egy rendes mondatot az olvasása után:P
pussz XD


Szia! :)
Kérésedre itt vagyok, és le vagyok döbbenve!
Ez klasszisokkal szuperebb, mint a másik ficed!!! Látszik, hogy jobban te vagy. A te álmaid, a te vágyaid egy történetbe bugyolálva! Nagyon nagyon tetszik!!
Erre még tisztességes kritikát sem tudok írni, mert egy két szerkesztési hibán kívül semmit nem találtam!!!
Nagyon gratulálok hozzá, és visszajövök a folytiért, ami remélem hasonló színvonal lesz!

Egy kérés: hátteret lécci!!!!!!!!!!!!!

Üdv: b.


See ja nyc_girl!
Köcce, h benéztél...
Remélem még találkozunk komiban! :)
Köszönöm!:)

Hy Bogíí!
Köszi, h megnézted, és örülök, h egyesülni tudsz a karakterrel...
És szavadon foglak, vigyázz!
Köcce!

Ció Lucar!
köszike! próbálok sietni...

Sia Toti!
Nem baj, sőt örülök neki! :D
Remélem az érdekeset pozitív értelemben, montad...:S
Köszi!:D

Hali Lindus!
megjegyeztem, h te nem csak 1 komit írtál...(Ez nagy ajándék!:D)
Ó, a sok endorfin....
Próbálok sietni, verem a billentyűket, minden szabad időmben, csak nincs mindig olyan sok időm...:( Tanulás, edzés, stb...
Majd fejtegetem a mondataid.XD



Mindenkinek köszönöm a kommenteket! Sok puszi a frissig: Wedó


hali! megint én XD
csak annyit akartam mondani vagyis írni
remélem majd kitudod bogozni mit akarok és éljen az endorfin és a bolond gondolkodás XD
és igen tudom miről beszélsz :S na de ne búsuljunk megéri várni a köviért
pussz :)


Szia! Elkezdtem olvasni a sztoridat és nagyon tetszik. Érdekes és humoros... Ügyes vagy, várom a következő részt. puszi


Szia Benina!
Teljesen le vagyok döbbenve. Annyira, nem is tudom... a fellegekben járok, mert tetszik neked. Te tulajdonképpen a példaképem vagy. Ha azt mondja valaki, h fanfic nekem te jutsz eszembe rögtön. Amolyan favoritom vagy! XD
Amúgy, mint a fejicímben, én is a menyben járok. Eszembe se jutott, h ilyen jó kritit kapok, ráadásul TŐLED!
Köszi, köszi, millió köszi!

Megpróbálok összeütni egy valamirevaló hátteret...
Próba szerencse... Hátha összejön vmi. :D
Köszike!

Halihó Linduskám!
Eddig sikerült a bogozás! I ♥ Endorfin
Köszi, puszi!

Szió Sehike!
Örülök, h tetszik. (tudom gagyi szöveg meg minden, de egyszerűen ez az igazság, és én nem fogok nektek hazudni!)
Köszönöm:)


Köszi a komikat, próbálok zakatolni a frissel! Pux: Wedó


Szia!
Én is itt vagyok, amint kérted...:)
Tetszik a történet!
Tetszik, hogy nem Twilight, hisz már annyi olyan sztori van. (Nem mintha én nem írnék olyatxD)
Szóval a lényeg, hogy jó az első rész;)Remélem a második is vmi hasonló lesz:)
Üdv:
Rita07


Szia!
Reggel írtam egy megjegyzést, de úgy látszik mégsem sikerült elküldenem:O
No nem baj. Leírom még egyszer:)
Szóval a sztori ötletes, és vicces. Üdítő a sok Twilightos sztori között. (Nem mintha én nem írnék Twilight fic-etxD) De mégis, jó a változatosság.
A szereplőket is egész jól összeválogattad:)
Viszont, ha lehetne egy olyan kérésem, a zenét tudnád nem automatikus lejátszásra változtatni? Kicsit zavaró, hogy a winamp mellett más is megszólal... csak ennyi kifogásom lenne.
Üdv:
Rita07
Ui: Köszi, h kíváncsi voltál a véleményemre...


Szia! =)

Láttam a megjegyzésedet az oldalamon.Nagyon köszönöm neked és én vagyok hálás,hogy nem unom halálra magam itthon hanem olvashatom ezeket a szuper jó történeteket(Mert természetesen a másikat is mindig olvasom)

Nagyon-nagyon megtisztelnél ha te is kiraknád az én oldalam címét.Te már kint vagy nekem!

Puszi: Bella1213 =)


Szisz Rita07!
Köszi, h megnézted! :)
Láttam az első megjegyzést is, de csak délután tudtam moderálni.
Köszi!
Megpróbáltam, de nem sikerült manuálisra állítani a lejátszást. :(
Mi az a winamp? :$
Köszike!

Sió Bella1213!
Már kint is vagy, a twizonán. Ide nem rakok ki semmi ilyesmit...
Köszke!

Pusszancs: Wedó

Berni(legjobb barátnőd) says:

.... huhh kicsit ledöbbentem , hogy ezt te írtad !! Ez nagyon-nagyon ... klasz !! :) Eddig nem is tudtam , hogy ilyen írói véne csörgedezik benned ,pedig már elég régóta mellettem ülsz . Még véletlenül se hagyd abba az írást !! Nagyon jó !!! :)


Szióka Berni! :)
milyen titkokat rejtegetek! Am tényleg régóta szívsz mellettem XD
Köcce komit!
Holnap számíts rá, hogy nem úszol meg! :D
Puszi: Wedó (legjobb bnőd)


Szia!
A Winamp az egy zene/videólejátszóprogram....:)


Sia Rita07!
Oh, értem köszi,h elmagyaráztad!


Szija!
Persze, hogy pozitív értelemben írtam. Tényleg tök jó, csak én eddig nem olvastam olyan történetet így neten, ami nem alkonyatos:D De ez nem azt jelenti, hogy ez nem tetszik nagyon-nagyon.
Tényleg tök jó.
Na puszi: Toti


Szia Wedó!

Nekem is tetszik Lisa stílusa, kicsit laza, kicsit izgulós, pont a megfelelő arányokban. Kifejezetten örültem a zenéknek! Imádom a régi olasz dalokat, ezekért is odavagyok! :D
Hajrá! Ígéretes a sztori!
Ja, Mesme voltam az Angelica története oldalról. http://mesmerized-life.blogspot.com/


Ja egy dolog ami picit zavaró. Ha magyar neveket írsz ill magyar dalcímet az engem egy kicsit kizökkentett a sztoriból és kevésbé tudtam elhinni, hogy Olaszországban van a lány. De csak ennyi. :)


Szió Toti!
Köszi, nagy kő esett le a szívemről!
Thx!

Hali Mesme!
Én is bírom a régi olasz dalokat. Am, próbáltam mellőzni a magyar neveket, de a dalok közt ugye van magyar. A magyar szövegűek is olaszos jellegűek. Pl.: ...itália hívogat..., Csao Marina...
Mongyuk a neveknél igazából, néztem olasz színészeket és pl. a David-ot meg a Greta-t onnan lestem. ;)
Thanks a komit!

Pux: Wedó


Bocsi, asszem nem voltam elég konkrét. :) Nem a magyar nyelvű olasz dalokra gondolok, azok nekem is tetszenek meg illenek a hangulatba.
Amire én gondolok pl. az aranyhal neve Guszti, vagy megemlíted a Mennyország Touristot ami ugye Tankcsapda és magyar. Ezekre gondolok. :)


Szió mesme!
Óóóóóóó, jő világosság!
Értem! Húha, értem! (ez nagy szó XD)
Bocsika, nem vagyok perfekt. Erre nem is gondoltam... Igazából próbáltam nektek visszaadni egy bizonyos szituációt, és az érzéseket. Namost, ha egy olasz előadó/dal nevét írntam volna oda, akkor az nem mond nektek semmit. Meg Liza stílusából egy apró darabkát. Rengeteg mindent meg lehet tudni az illetőről, ha a szokásait, gondolatait olvasod/hallod. Ez egy kis részlet a személyiségéből...
Sorry, akk próbálom mellőzni az ilyeneket!
Köszi, h kifejtetted!

Pucci: Wedó


Ui.: Az aranyhalnak cuki a Guszti név, csak ezért lett az! XD


Sztem is nagyon jó!! A csaj kemny! xD
Jól írsz meg minden! =)
És én? : http://www.theelectvampirestory.blogspot.com/


Mesme!
Am, találtam olyan olasz nevet, amire illik a guszti becenév!
Gustavo-Guszti!
:)

Hello Amy Cullen!
Köszike!
Megnéztem az oldid. Maga a történet tetszik, csak a fekete háttér helyett rakhatnál vmi színesebbet. A fekete egy könyvborítónál, figyelemfelkeltő, de amikor olvasol kicsit zavaró! Ennyi a tanácsom! Ha kell vmi tipp, segítség bátran szólj! Nem harapok és ha tudok szívesen segítek!

Puszka: Wedó


Szia!
Tudom-tudom a fekete háttér! Más volt eddig, narancssárga fás volt, de eltűnt és most próbálom visszarakni! És lehet hogy majd kellenek a tanácsaid! ;)
Na puszí, Szia


Szia Amy Cullen!

Nyugodtan írj! Én viszonylag régóta próbálkozom vele, és végre siker koronázta erőlködéseimet. Sikerült megtalálni a kiskaput!
jpg fájlt is fel kell rakni, csak tudni kell, hova, mikor, hogy...
Tényleg, ha kell segítség csak sikkants!


Ui.: *jpg fájlt is fel !lehet! rakni...

Bocsi a hibáért, puszka: Wedó


Uhf, hát ez a csaj nem komplett! De te se! :D Végig röhögtem az egészet! Nagyon bírom, megyek olvasok tovább. :)


Hát, ez eszméletlen jó! Teljes hétköznapi drámázások egy tini éltében! Imádom!

by: Egnisz


HElló A.J. Cryson!
Köszi, ezt bóknak veszem! XD
Köszönöm, és jó olvasást!

Egnisz!
Köszi!
Erre hajaztam...:P

Pusy: Wedó

Megjegyzés küldése

My Blogger Templates

free counters

Copyright © 2009 Fülemüle Éneke All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.